söndag 24 maj 2009

Veckans vägning

Jag vill inte prata om det. Inte nu, inte någonsin. Aldrig. Och förresten är det säkert fel på vågen.

6 kommentarer:

  1. Det är definitivt fel på våran våg också - det kanske går något vågvirus???
    Petra

    SvaraRadera
  2. Är det verkligen så illa???

    Jag har förstått att du inte är helt nöjd med din vikt, men har du övervikt eller är det bara några få extrakilon? Det är visserligen svårt att bli av med oavsett vilket...

    Själv har jag nästan motsatt problem. Jag tappade vikt efter andra graviditeten och amningen med sonen som alltid var hungrig. Fick sluta helamma när han var 2,5 månader för att han sög ur mig all energi och även kilon. Så nu väger jag kanske 59-60 kg på längden 174 cm. Skulle jag bli riktigt sjuk och börja tappa vikt vore inte för härligt.

    Men som sagt, alla är vi olika. Det är nog lika svårt att gå upp som att gå ner. Och sällan är man nöjd med sig själv.

    SvaraRadera
  3. Jag fasar för vågen I helgan har jag änvänt käkmusklerna aldeles för mycket.
    Hur många kilo för mkt snackar du om?

    SvaraRadera
  4. Stäm vågen för förtal!

    SvaraRadera
  5. Ja, alltså tyvärr handlar det ju om 20 kilo för mycket. Drygt. Går jag ner 20 är det okej, går jag ner 25 så är det perfekt. Och jag tror inte det kommer inträffa i den här livstiden.
    Undrar om det kan vara samma virus som drabbat vågen som också smugit sig in i garderoben och gjort alla mina kläder för små? Snacka om pandemi!

    SvaraRadera
  6. Jag plockade 12 kilo på 4 månader mellan barnen. Viktväktarna. Men jag var döfokuserad. Vek inte en tum från deras filosfi. Sån e jag, jag måste göra det till 100% annars sviktar jag.

    SvaraRadera